Welkom

U vindt onze taverne te midden van de zacht glooiende heuvels van de Vlaamse Ardennen. ’t Hol van Pluto in het landelijke Zwalm is de ideale plaats om (verder) te onthaasten na een wandeling, een fietstocht, een rondrit met de motor,… noem maar op. Bij ons laadt u trouwens niet enkel uw eigen batterijen op, ook uw elektrische fiets zal ons oplaadpunt zeker waarderen.


In ’t Hol van Pluto geniet u het hele jaar door van een uitgelezen streekbiertje – wat u overigens letterlijk mag nemen -, een verzorgde snack of gerecht van onze uitgebreide kaart, een verwenstukje taart, een pannenkoek, Geutelingen,… U kunt het zo gek niet bedenken, er is voor elk wat wils.


Privé iets te vieren? Een bedrijfsfeest? Op zoek naar een geschikte locatie voor groepen wielerfans? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vertel ons wat u in gedachten heeft en wij maken van uw feest of initiatief een waar genot.

 

Weet u wat? Kom gewoon langs en overtuig uzelf.

Wedden dat u snel terugkomt?


Van een uniek landschap moet je maximaal kunnen genieten. Dit kan perfect in ’t Hol van Pluto met zijn twee ruime buitenterrassen. Daarvan is er eentje overdekt, het andere toont je zowel de aarde als de hemel.


Tuinfeestje gepland? Of gewoon op zoek naar een plaats waar je in de ongerepte buitenlucht volop wil genieten van de ruwe schoonheid van de Vlaamse Ardennen? Zoek dan niet verder.


Contacteer Hilde en/of Koenraad voor al uw vragen en suggesties. Of maak het nog makkelijker: kom gewoon langs, 5 minuutjes rondkijken zegt meer dan 1.000 woorden.


Terrassen

met fantastisch uitzicht